Prints & bestellen

Ben je enthousiast geworden door een van mijn foto’s en wil je graag een foto bestellen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

Wanddecoratie
Persoonlijk vind ik mijn foto’s voor wanddecoratie het best tot z’n recht komen op 3 mm alu dibond, achter plexiglas of op Fujifilm Digital Professional DP ll fotopapier in een mooie lijst en dan in het formaat 60x90cm of groter.

Mijn foto’s worden dan afgedrukt (m.u.v. fotoprint) met top-notch printtechnologie en de beste 50 Jaar Briljante Kleuren die zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit en duurzaamheid. De afdrukken zijn tevens water & UV bestendig, zodat deze ook voor outdoor-doeleinden kunnen worden gebruikt. De fotoprint op Fujifilm Digital Professional DP ll fotopapier is van de hoogste kwaliteit voor professioneel gebruik.

Uiteraard worden alle foto’s door mij nabewerkt en voorbereid voor het beste resultaat op het gewenste materiaal.

PRINTEN OP ANDERE MATERIALEN EN SPECIALE VERZOEKEN
Uiteraard zijn mijn foto’s ook af te drukken op andere materialen zoals; canvas (met en zonder baklijst), PVC, hout, glas, fotobehang etc. Naast de standaard maten is het ook mogelijk een ontwerp geheel op maat te verzorgen.

JAARKALENDER 2022

Voor het jaar 2022 heb ik wederom een mooie kalender ontworpen met 12 prachtige landschapsfoto’s. De kalender is een maandkalender in A3 staand formaat waardoor de foto’s goed tot hun recht komen.

Wil jij ook een unieke jaarkalender 2022 voor op kantoor of thuis?
Bestel hem dan direct via het contactformulier!

De kalender kost €14,95 

Na je bestelling ontvang je van mij een mail met verdere informatie en zal ik zorgen dat de kalender naar je toe komt.