Skip to main content

Prints & bestellen

Ben je enthousiast geworden door een van mijn foto’s en wil je graag een foto bestellen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

Wanddecoratie
Persoonlijk vind ik mijn foto’s voor wanddecoratie het best tot z’n recht komen op 3 mm alu dibond, achter plexiglas of op Fuji Digital Professional fotopapier in een mooie lijst en dan vanaf het formaat 60 x 90cm of groter. Uiteraard is een kleiner formaat ook mogelijk.

Mijn foto’s worden afgedrukt in de allerhoogste (museum) kwaliteit met briljante kleuren en een kleurechtheidsgarantie van vele tientallen jaren. Er wordt gebruik gemaakt van echte foto’s dus geen onscherpe directdruk en een robuust ophangframe aan de achterzijde is standaard inbegrepen. De afdrukken zijn tevens water & UV bestendig, zodat deze ook voor outdoor-doeleinden kunnen worden gebruikt. De fotoprint op Fuji Digital Professional fotopapier is van de hoogste kwaliteit voor professioneel gebruik.

Uiteraard worden alle foto’s door mij nabewerkt en voorbereid voor het beste resultaat op het gewenste materiaal.

PRINTEN OP ANDERE MATERIALEN EN SPECIALE VERZOEKEN
Uiteraard zijn mijn foto’s ook af te drukken op andere materialen en naast de standaard maten is het ook mogelijk een ontwerp geheel op maat te verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

KALENDER 2024:

Voor het jaar 2024 heb ik wederom een mooie kalender ontworpen met 12 door mij gemaakte foto’s.

De kalender is een maandkalender in A3 staand formaat waardoor de foto’s goed tot hun recht komen. Wil jij ook een unieke jaarkalender 2024 voor op kantoor of thuis? Bestel hem dan direct via het contactformulier.

Prijs €17,50
(excl. verzendkosten)

Na je bestelling ontvang je van mij een mail met verdere informatie en zal ik zorgen dat de kalender naar je toe komt.

Jaarkalender bestellen

AANBIEDING:

I.v.m. een overstap naar een nieuwe leverancier en een nog betere kwaliteit van mijn werken verkoop ik al mijn werken die ik tijdens mijn laatste exposities heb geëxposeerd met een zeer aantrekkelijke korting. Deze werken zijn geprint op 3mm Alu Dibond van 60x90cm en zijn voorzien van twee ophangpunten op de achterzijde.

Hieronder een overzicht van de foto’s tijdens de laatste expositie, uiteraard zijn de werken zo goed als nieuw en onbeschadigd!

Speciale actieprijs: Slechts € 125,- per stuk
(i.p.v.  € 225,00 p/st)