Biografie

Ik ben een gepassioneerde landschapsfotograaf en vind het heerlijk om er op uit te trekken, mooie plekjes op te zoeken, zonsopkomst en/of ondergang te fotograferen en in alle rust te genieten van de natuur. Ik hou van avontuurlijke dingen en ben echt een buitenmens. Naast fotograferen is reizen een andere passie van me, met een voorliefde voor de bergen, Scandinavische landen en uiteraard IJsland. Het mooie van deze twee passies is dat ze heel makkelijk te combineren zijn. Op dit moment geniet ik (sinds 01 juli 2021) samen met mijn vriendin Jildou van ons fulltime camperlife en genieten we vooral van de vrijheid en het vrije leven.

Sinds 2022 maak ik deel uit van het team enthousiaste fotografen binnen Fotografie-reizen.nl en kun je met mij als reisbegeleider/fotograaf op diverse fotografie-reizen in binnen en buitenland. Ik vind het dan ook erg leuk om mijn enthousiasme, kennis & passie te delen met anderen.

Daarnaast maak ik als content creator (op freelance basis) voor het bedrijf Vrelax nieuwe  360° video content voor hun virtual reality app.

In de afgelopen jaren heb ik al meerdere vermeldingen op mijn naam staan waaronder twee foto’s van mij die wereldwijd gebruikt worden door SONY (als screensaver op de BRAVIA TV XR modellen van 2021). Naast de publicaties in drukwerk worden mijn foto’s ook (online) gebruikt door diverse partijen (zowel social media als commerciële site) en verkoop ik zo nu en dan mijn foto’s op print.

Ben je ook geïnteresseerd in een van mijn foto’s op bijvoorbeeld print, alu dibond, canvas of iets anders? Neem dan contac met me op voor de mogelijkheden.

GEAR:
– Canon EOS R6
– Canon EF 16-35mm F2.8 L
– Canon RF 24-105mm F4 L
– Canon Mount Adapter EF-RF
– NISI Filters V7 true color kit
   (CPL, ND8, ND64, GND8 medium, Natural Night)
– F-stop Tilopa camera rugzak
– F-stops gatekeeper (backpack straps)
– F-stops raincover
– Sunwayfoto GH-PRO geared head
– Sirui W-1204 carbon statief
– Hähnel Captur afstandbediening (draadloos)
– Black Diamond Storm 500 R hoofdlamp
– Lensdoekjes
– Kimtech wipes
– Reserve geheugenkaartjes
– Vallerret Ipsoot Photography Gloves (winter)
– Muts met windstopper
– Spikes voor onder de schoenen (winter)
KAMPEREN:
– MSR Hubba Hubba NX 2 tent
– Therm-a-rest questar -18 slaapzak
– Therm-a-rest neoair xlite regular slaapmatje

Partners