Biografie

Ik ben een gepassioneerde landschapsfotograaf en vind het heerlijk om er op uit te trekken, mooie plekjes op te zoeken, zonsopkomst en/of ondergang te fotograferen en in alle rust te genieten van de natuur. Ik hou van avontuurlijke dingen en ben echt een buitenmens. Naast fotograferen is reizen een andere passie van me, met een voorliefde voor de bergen, Scandinavische landen en uiteraard IJsland. Het mooie van deze twee passies is dat ze heel makkelijk te combineren zijn. Op dit moment geniet ik (sinds 01 juli 2021) samen met mijn vriendin Jildou van ons fulltime camperlife en genieten we vooral van de vrijheid en het vrije leven.

Sinds 2022 maak ik deel uit van het team enthousiaste fotografen binnen Fotografie-reizen.nl en kun je met mij als reisbegeleider/fotograaf op diverse fotografie-reizen in binnen en buitenland. Ik vind het dan ook erg leuk om mijn enthousiasme, kennis & passie te delen met anderen.

Daarnaast maak ik als content creator (op freelance basis) voor het bedrijf Vrelax nieuwe  360° video content voor hun virtual reality app.

In de afgelopen jaren heb ik al meerdere vermeldingen op mijn naam staan waaronder twee foto’s van mij die wereldwijd gebruikt worden door SONY (als screensaver op de BRAVIA TV XR modellen van 2021). Naast de publicaties in drukwerk worden mijn foto’s ook (online) gebruikt door diverse partijen (zowel social media als commerciële site) en verkoop ik zo nu en dan mijn foto’s op print.

PARTNERS & SAMENWERKINGEN:
Zoals ik altijd zeg; alleen ga je sneller maar samen kom je verder, onder dat motto werk ik samen met een aantal fijne  & professionele partners. Zo ben ik ambassadeur van Shimoda (backpacks), NiSi (filters) & Sunwayfoto (diverse foto accessoires) en werk ik samen met o.a. Benro, Foto Sipkes en Fotografie-reizen. Heb je interesse in een van de producten van bovenstaande merken (Shimoda, NiSi, Sunwayfoto of Benro)? neem dan contact op voor een persoonlijke kortingscode.

Ben je ook geïnteresseerd in een van mijn foto’s (op bijvoorbeeld print, alu dibond, canvas oid), workshops of een eventuele samenwerking? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

GEAR:
– Canon EOS R6
– Canon RF 14-35mm F4 L
– Canon RF 24-105mm F4 L
– Canon RF 100-400mm f/5.6-8.0 IS USM
– DJI Mini 3 Pro Drone (fly more)
– NISI Filters V7 true color kit
   (CPL, ND8, ND64, GND8 medium, GND16 medium, GND8 hard, Natural Night)
– Shimoda Action X70 rugzak
– Shimoda Explore V2 30 rugzak
– Shimoda gatekeeper (backpack straps)
– Shimoda raincover
– Sunwayfoto GH-PRO II geared head
– Benro Tortoise TTOR35C carbon statief
– Hähnel Captur afstandbediening (draadloos)
– Black Diamond Storm 500 R hoofdlamp
– Lensdoekjes
– Kimtech wipes
– Reserve geheugenkaartjes
– The Heat Company Wind Pro & merino Liner Photography Gloves (winter)
– The Heat Company Shell Photography Gloves (winter)
– The Heat Company handwarmers (winter)
– Fjallraven Muts
– Spikes voor onder de schoenen (winter)
KAMPEREN:
– MSR Hubba Hubba NX 2 tent
– Therm-a-rest questar -18 slaapzak
– Therm-a-rest neoair xlite regular slaapmatje

PARTNERS