Skip to main content

Biografie

Ik ben een gepassioneerde landschapsfotograaf en vind het heerlijk om er op uit te trekken, mooie plekjes op te zoeken, zonsopkomst en/of ondergang te fotograferen en in alle rust te genieten van de natuur. Ik ben echt een buitenmens, hou van avontuurlijke dingen en ben het liefst buiten in de natuur waarbij ik intens kan genieten van alles om me heen… het uitzicht, de rust, de dieren, het geluid van de vogels, maar hou er ook van om een heerlijk stuk te hiken en dan in de “middle of nowhere” te kamperen met de tent.

Naast fotograferen is reizen een andere passie van me, met een voorliefde voor de bergen, Scandinavische landen en uiteraard IJsland. Het mooie van deze twee passies is dat ze heel makkelijk te combineren zijn. Op dit moment geniet ik samen met mijn vriendin Jildou van ons fulltime camperlife en genieten we vooral van de vrijheid en het vrije leven.

Daarnaast zijn we onze eigen reisorganisatie begonnen en organiseren we onder Avontuurlijk IJsland mooie en avontuurlijke reizen naar het prachtige IJsland waarbij we onze passie en liefde voor IJsland delen met anderen.

Sinds 2022 maak ik deel uit van het team enthousiaste fotografen binnen Fotografie-reizen.nl en kun je met mij als reisbegeleider/fotograaf op diverse fotografie-reizen in binnen en buitenland. Ik vind het dan ook erg leuk om mijn enthousiasme, kennis & passie te delen met anderen.

In de afgelopen jaren heb ik al meerdere vermeldingen op mijn naam staan waaronder twee foto’s van mij die wereldwijd gebruikt worden door SONY (als screensaver op de BRAVIA TV XR modellen van 2021). Naast de publicaties in drukwerk worden mijn foto’s ook (online) gebruikt door diverse partijen (zowel social media als commerciële site) en verkoop ik zo nu en dan mijn foto’s op print.

PARTNERS & SAMENWERKINGEN:
Zoals ik altijd zeg; alleen ga je sneller maar samen kom je verder, onder dat motto werk ik samen met een aantal fijne  & professionele partners. Zo ben ik ambassadeur van Shimoda (backpacks), NiSi (filters) & Sunwayfoto (diverse foto accessoires) en werk ik samen met o.a. Benro, Foto Sipkes en Fotografie-reizen. Heb je interesse in een van de producten van bovenstaande merken (Shimoda, NiSi, Sunwayfoto of Benro)? neem dan contact op voor een persoonlijke kortingscode.

GEAR:
– Canon EOS R6
– Canon RF 14-35mm F4 L
– Canon RF 24-105mm F4 L
– Canon RF 100-500mm F/4.5-7.1L IS USM
– NISI Filters set bestaande uit:* NiSi V7 filterhouder 100mm systeem incl. CPL * NiSi ND8, ND64, GND8 medium, GND8 hard, GND16 medium, Natural Night * NiSi Swift VND Kit True Color ND Vario 1-5 stops + ND16 filter 4 stops * NiSi Ti enhance C-PL * NiSi close-up lens kit
– DJI Mini 4 Pro Drone (fly more)
– PolarPro Vivid filterset bestaande uit: ND8/PL, ND32/PL, and ND128/PL Filters voor de DJI Mini 4 pro Drone
– Shimoda Action X70 V2 backpack
   (incl. core unit large V3)
– Shimoda Explore V2 30 backpack
   (incl. core unit large)
– Shimoda gatekeeper (backpack straps)
– Shimoda raincover
– Sunwayfoto GH-PRO II geared head
– Benro Gimbal head GH2N (schommelkop)
– Benro Tortoise TTOR35C carbon statief
– Hähnel Captur afstandbediening (draadloos)
– Lensdoekjes
– Kimtech wipes
– Reserve geheugenkaartjes
KAMPEREN:
– MSR Hubba Hubba NX 2 tent
– Therm-a-rest questar -18 slaapzak
– Therm-a-rest neoair xlite regular slaapmatje
– MSR pocket rocket deluxe brander
– Black Diamond Storm 500 R hoofdlamp

KLEDING:

– Haglofs ROC GTX Jacket (Hardshell – Gore-tex)
– Patagonia Donsjas
– Mammut Courmayeur Outdoorbroeken
– The North Face Fleece
– Fjällräven shirts
– Fjällräven Sambava Shade Shorts
– Icebreaker thermo
– The Heat Company Wind Pro & merino Liner Photography Gloves
– The Heat Company Shell Photography Gloves
– The Heat Company handwarmers
– Fjällräven Muts met windstopper
Lowa Explorer II GTX wandelschoenen
– Hanwag bergschoenen
– Spikes voor onder de schoenen

PARTNERS