Biografie

Ik ben een gepassioneerde landschap/natuur fotograaf en vind het heerlijk om er op uit te trekken, mooie plekjes op te zoeken, zonsopkomst en/of ondergang te fotograferen en in alle rust te genieten van de natuur. Naast fotograferen is reizen een andere passie van me, met een voorliefde voor de bergen, Scandinavische landen en uiteraard IJsland. Het mooie van deze twee passies is dat ze heel makkelijk te combineren zijn.

Vanaf 2022 maak ik deel uit van het team fotografen binnen Fotografie-reizen.nl en kun je met mij als reisbegeleider/fotograaf (samen met een van de andere fotografen) op diverse fotografie-reizen in binnen en buitenland.

Daarnaast ben ik sinds 1 juli 2021 samen met mijn vriendin aan het genieten van ons nieuwe avontuur -> fulltime camperlife.

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren al meerdere vermeldingen op mijn naam staan waaronder twee foto’s van mij die wereldwijd gebruikt worden door SONY (als screensaver op de nieuwe BRAVIA TV XR modellen van 2021). Naast de publicaties in drukwerk worden mijn foto’s ook (online) gebruikt door diverse partijen (zowel social media als commerciële site) en verkoop ik zo nu en dan mijn foto’s op print.

Ben je ook geïnteresseerd in een van mijn foto’s op bijvoorbeeld print, alu dibond, canvas of iets anders? Neem dan contac met me op voor de mogelijkheden.

GEAR:
– Canon EOS R6
  (voorheen Canon EOS 6D Mark ii)
– Canon 16-35mm F2.8 L
– Canon 80-200mm F2.8 L
– NISI Filters V7 true color kit
   (CPL, ND8, ND64, GND8 medium, Natural Night)
– F-STOPS Tilopa camera rugzak
– Sunwayfoto GH-PRO geared head
– Sirui W-1204 carbon statief
– Hähnel Captur afstandbediening (draadloos)
– Vallerret Ipsoot Photography Gloves

INSTAFEED