Biografie

Ik ben Eddy Reynecke, wonend in het mooie kleine Drentse dorpje Annen.

Fotograferen is sinds eind 2016 een echte passie van me geworden. Als landschaps- en natuurfotograaf vind ik het heerlijk om er op uit te trekken, mooie plekjes op te zoeken, zonsopkomst en/of ondergang te fotograferen en tevens in alle rust te genieten van de natuur. Naast fotograferen is reizen een andere passie van me, met een voorliefde voor de bergen, Scandinavische landen zoals Noorwegen en uiteraard IJsland. Het mooie van deze twee passies is dat ze heel makkelijk te combineren zijn ;).

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren al meerdere vermeldingen op mijn naam staan waaronder twee foto’s van mij die wereldwijd gebruikt worden door SONY (als screensaver op de nieuwe BRAVIA TV XR modellen van 2021). Naast de publicaties in drukwerk worden mijn foto’s ook (online) gebruikt en/of gedeeld door o.a. Zoom.nl, Provincie Groningen, Rijkswaterstaat, RTV Drenthe en Cameranu.nl.

Ben je geïnteresseerd in een van mijn foto’s op bijvoorbeeld print, alu dibond, canvas of iets anders? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

GEAR:
– Sony A7R III
  (voorheen Canon EOS 6D Mark ii)
– Sigma Art 14-24mm F2.8
– Sigma Art 24-70mm F2.8
– Sigma 100-400mm F5/6.3
– NISI Filters
– F-STOPS Tilopa camera rugzak
– Sunwayfoto GH-PRO geared head
– Manfrotto carbon statief